• transport marfuri national si international
  • transport materiale de constructii, moloz
  • transport intern si international
  • transport cu masini noi
Previous Next

Mutari mobila si bagaje

Mutari mobila si bagaje cu echipe specializate!

Indiferent de localitatea in care doriti sa va mutati, noi va suntem alaturi cu echipe si masini specializate in mutari de mobila.

Oferim servicii de inalta  calitate pentru a face din descarcarea si plasarea mobilierului o experienta placuta si eficienta. Asiguram montarea, demontarea mobilei, cat si infolierea si ambalarea in cutii speciale, pe care angajatii nostrii le vor muta cu mare grija.

Echipele nostre specializate va vor ajuta sa faceti toate aceste lucruri intr-un timp cat mai scurt, iar daca aveti nevoie de a transporta  bagaje va suntem alaturi usurandu-va munca si oferind servicii de incredere. In cazul in care doriti sa mutati mobila, cutii, calculatoare, lucruri voluminoase dintr-o cladire, casa, apartament, echipa noastra va strange totul din incapere, o va aduce la destinatie si o va monta in cel mai scurt timp.

Spre exemplu, daca doriti sa transportati bagaje de la aeroport, noi va stam la dispozitie si va asiguram livrarea in cele mai bune condtii. In cazul in care doriti sa va mutati dintr-un apartament sau dintr-o casa sau garsoniera, noi va putem scapa de grija de a strange bagajele. Toate aceste servicii sunt valabile indiferent de ce localitate nationala si internationala. Avem in fiecare judet cate o echipa care va sta la dispozitie.

Spre deosebire de transportul bagajelor, atunci cand va mutati, mobila poate fi mai greu de incarcat si plasat. Echipele noastre specializate in transport va asigura demontarea si montarea mobilei, intr-un timp util. Oferim transportul obiectelor voluminoase si a mobilei pretentioase in cele mai bune condtitii. Va punem la dispozitie dube, camioane, tiruri care sa va economiseasca timp si sa va ajute sa va mutati intr-un mod placut si eficient.

 

Vrei sa te muti?

Vrei sa te muti intr-un spatiu nou si nu are cine sa te ajute sa cari mobila?

TRANSPORT MOBILA ORIUNDE, ORICAND!

Noi suntem solutia ta!

Te ajutam sa ambalezi, o transportam si te ajutam si la despachetat!

Indiferent de localitatea in care vrei sa te muti, noi iti suntem alaturi cu echipe specializate in mutat si cu masini dotate corespunzator!

Detinem un parc auto nou, format din dube, camioane si tiruri, complet echipate pentru a va putea asigura orice tip de transort.

La Z&Z Import - Export puteti beneficia si de o echipa de tamplari care va poate ajuta sa demontati mobila si sa o remontati in noul spatiu sau daca ati cumparat o mobila noua, va poate ajuta sa o montati.

Nu trebuie sa muti mobila singur!

In cele mai multe cazuri mobila este grea, voluminoasa si greu de mutat de unul singur.

Apeleaza la Z&Z Import - Export si o echipa de profesionisti te poate ajuta sa iti muti mobila, chiar daca vrei sa o muti dintr-o camera in alta, iar daca aceasta nu se potriveste in noul spatiu, un tamplar te poate ajuta sa faci ajustarile necesare.

Cum mutam mobila?

Toata mobila pe care o mutam, mai intai o inventariem, o ambalam in cutii seciale pe care apoi le etichetam si apoi facem un proces verbal de predare-primire ce va fi semnat de dumneavoasrta.

Transportul de mobila este asigurat, iar in autovehicul sta ancorata in chingi ca sa nu se rastoarne sau sa se miste, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca aceasta nu este transportata in mod corespunzator!

In momentul in care mobila a ajuns la destinatie, aceasta este transportata de noi la orice etaj doriti dumneavoastra, despachetata si apoi se face din nou inventarierea pentru a va asigura ca toata mobila a fost transportata la noua locatie.

TRANSPORT MOBILA NON-STOP!

Lucrezi pana seara tarziu si nu are cine sa te ajute sa te muti?

Z&Z Import Export este solutia, deoarece indiferent de ora sau zi, ne poti suna pentru a te ajuta sa te muti.

Transport marfa paletizat

Transport marfa paletizat ( transport marfa pe paleti )

Oferim serviciul de transport al marfurilor in regim paletizat, oferind paletii nostrii sau folosind paletii clientului.

In cazul in care clientul foloseste proprii paleti, noi ii putem asigura folie pentru ambalare.

Daca paletii pe care ii aveti de transportat nu ocupa tot spatiul din camion si nu doriti sa va oferim transport in regim de grupaj, atunci va putem pune la dispozitie camioane mai mici sau dube, care dupa ce au fost incarcate, se vor sigila. Orice tip de masina sigilata, va fi desigilata doar in prezenta unui reprezentant al firmei dumneavoastra la destinatie sau in cazul unui control al politiei (caz in care se va face un proces verbal, ce va fi semnat de catre organul de politie care efectueaza controlul, iar apoi resigilarea va contine si stampila politiei).

Detinem lize electrice pentru manipularea paletilor rapid si eficient!

Cand optati pentru transportul marfii in regim paletizat cu un camion mai mic sau o duba, ar fi bine sa ne specificati daca aveti lize pentru transport atat la punctul de incarcare cat si la destinatie pentru a nu mai incarca si noi o liza si pentru a beneficia de mai mult spatiu de transport.

Transport marfa pe paleti national si international

Oferim serviciul de transport marfa paletizat cu dube, camioane sau tiruri indiferent de punctul de plecare sau destinatia aleasa.

Detinem masini ce pot avea acces in centrul oraselor pentru un transport rapid si sigur.

Masinile cu care transportam sunt noi, in stare buna de functionare, avand toare reviziile la reprezentanta.

In cazul in care doriti sa transportam marfa international in regim de urgenta, va putem pune la dispozitie 2 soferi, ce se pot inlocui in puncte intermediare, astfel incat sa nu depaseasca normele legale de transport.

 

 

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

In Bucuresti, serviciul de transport mobila a cunoscut o crestere semnificativa, deoarece tot mai multi clienti apeleaza la companiile de transport mobila specializate.

Ce avantaje ai daca apelezi la o companie de transport mobila?

Simplu, deoarece ai siguranta faptului ca toata mobila este impachetata in folii cu bule si in cutii de carton, iar apoi este transportata de catre o echipa de profesionisti.

Munca grea las-o pentru noi! Tu trebuie sa ne spui doar unde sa transportam mobila!

Transport mobila Bucuresti?

Da! Fie ca te muti cu chirie intr-un alt apartament, esti nou in Bucuresti sau ti-ai cumparat o noua mobila si vrei sa o inlocuiesti pe cea veche, nu ezita sa ne contactezi!

Avem un parc auto nou, gata sa satisfaca si cele mai exigente nevoi!

Indiferent ca doresti sa transporti un sifonier, un pat sau o canapea, noi avem o echipa pregatita, gata sa te serveasca.

Cu Z&Z Import Export nu trebuie sa iti faci griji ca mobila nu este transportata corespunzator, deoarece din momentul in care ai semnat procesul verbal de predare - primire, ce atesta faptul ca a intrat in custodia noastra, aceasta este asigurata.

Cand ajungem cu mobila la destinatie, o sa primiti un proces verbal de predare - primire si apoi va fi verificata impreuna cu dumneavoastra pentru a va asigura ca aceasta nu prezinta urme ale unui transport neadecvat.

Ai un obiect fragil de transportat?

Transporturl obiectelor fragile este specialitatea noastra!

Toate obiectele fragile sunt etichetate cu semne distinctive pentru a ne asigura ca le mentinem aceeasi pozitie pe toata durata transportului, fie el in masina sau in momentul descarcarii.

Timpul tau este cel mai pretios! Apeleaza la compania noastra de transport mobila si vei beneficia de cele mai bune servicii.

Transport mobila la nivel national!

Chiar daca stai in Bucuresti si vrei sa te muti in Iasi sau daca stai in Iasi si vrei sa te muti in Bucuresti, apeleaza la Z&Z Import Export si te ajutam sa te muti!

Cum transportam mobila?

In masura in care este posibil sa demontam mobila pentru a o transporta mai usor si apoi sa o monteze la loc, avem pregatita o echipa de tamplari cu experienta!

 

 

 

 

 

 

TRANSPORT MOBILA, TRANSPORT MARFA

Transport marfa cu Z&Z Import Export

Transport marfa cu Z&Z Import Export Transportul marfurilor, indiferent ca este vorba de obiecte mici (televizor, cuptor, un sac de haine) sau de obiecte mari (frigider, pian, sifonier) il facem...

Cum alegi compania de transport

In industria transporturilor de cele mai multe ori clientii sunt pacaliti de catre transportatorii care nu elibereaza facturi fiscale si dorim sa tragem un semnal de alarma asupra acestui fapt....

Transport Romania

Transport marfa, transport mobila, transport textile, transport materiale de constructii si transport deseuri in Romania Oferim servicii de transport la nivel national, cu echipe specializate, indiferent de localitatea in care...

Transport in Romania

Transport in Romania

Transportam mobila, marfa, textile materiale de cosntructii sau realizam mutari (relocari) de firme la nivel national. Indiferent de localitatea in care va aflati, noi va punem la dispozitie o echipa...

Ce este transportul

Transportul inseamna deplasarea dintr-un punct A, intr-un punct B a unor persoane, bunuri, semnale sau informatii si este o activitate ce a aparut in acelasi timp cu omul. Dorinta oamenilor...

Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov va fi inchis temporar

Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov va fi inchis in perioada 07-08.06.2014 Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov, DN1E, va fi inchis, sambata si duminica, cu ocazia desfasurarii Marelui Premiu...

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti In Bucuresti, serviciul de transport mobila a cunoscut o crestere semnificativa, deoarece tot mai multi clienti apeleaza la companiile de transport mobila specializate. Ce avantaje ai daca...

Transport marfa paletizat

Transport marfa paletizat ( transport marfa pe paleti ) Oferim serviciul de transport al marfurilor in regim paletizat, oferind paletii nostrii sau folosind paletii clientului. In cazul in care clientul...

Vrei sa te muti?

Vrei sa te muti intr-un spatiu nou si nu are cine sa te ajute sa cari mobila? TRANSPORT MOBILA ORIUNDE, ORICAND! Noi suntem solutia ta! Te ajutam sa ambalezi, o...

Mutari mobila si bagaje

Mutari mobila si bagaje cu echipe specializate! Indiferent de localitatea in care doriti sa va mutati, noi va suntem alaturi cu echipe si masini specializate in mutari de mobila. Oferim...