• transport intern si international
  • transport marfuri national si international
  • transport cu masini noi
  • transport materiale de constructii, moloz
Previous Next

Transport marfa fragila

Transport marfa

Z&Z Import - Export stie ca atunci cand vine vorba de  transport marfa fragila, manevrarea acestora trebuie facuta cu grija.

De aceea, serviciile noastre complete va garanteaza ajungerea in condtitii optime a obiectelor fragile. Echipa noastra este pregatita indiferent de ora sau de zona pentru a va oferi serviciile de transport marfa fragila.

Obiectele pe care le doriti transportate vor fi ambalate si mutate chiar de catre echipa noastra, astfel incat mutatul sa nu reprezinte o grija pentru dumneavoastra.

Transport marfa in Bucuresti si in oricare alta regiune a tarii, avand oameni pregatiti in fiecare judet pentru a raspunde cererii dumneavoastra in cel mai scurt timp. Prin ambalare obiecte fragile ne propunem sa va scutim de timpul si efortul acordat acestui lucru, transformand mutatul intr-o experienta placuta.

Obiectele fragile nu trebuie sa mai reprezinte o grija pentru dumneavoastra odata ce apelati cu incredere la serviciile noastre de transport marfa fragila. Marfa va ajunge in siguranta la destinatie si la cererea dumneavoastra poate fi si despachetata. Prin marfa fragila intelegem ca este vorba de vase, diferite tipuri de sticla, obiecte de arta, bibelouri. 

Transport mobila veche

Transport mobila veche

V-ati decis sa reamenajati apartamentul sau casa si va faceti griji in privinta mobilei vechi? Mobila veche poate fi cateodata o bataie de cap atunci cand vine vorba sa o transportati. Poate fi voluminoasa si atunci este nevoie sa o dezasamblati pentru o putea transporta. Transport mobila veche la orice ora si oriunde in tara la cele mai accesibile preturi. O echipa profesionista va va ajuta la tot ceea ce inseamna dezasamblare mobila, plasare in autoutilitare si transport in conditii optime si timp util.

Transport mobila veche ieftin in tara, indiferent de judet incluzand demontarea si montarea mobilei. Echipa noastra va sta la dispozitie 24/7 pentru a va prelua apelul si a va ajuta in cel mai scurt timp posibil. Daca spre exemplu, doriti sa beneficiati de serviciul mutare mobila veche din sedii de firme, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de calitate. Vom trimite imediat o echipa care va demonta mobila si o va transporta la cerinta dumneavoastra.

Debarasare mobila nedorita Bucuresti, orice sector. (transport mobila sector 1, transport mobila sector 2, transport mobila sector 3, transport mobila sector 4, transport mobila sector 5, transport mobila sector 6) In cazul in care doriti ca mobila veche sa fie remontata in locul unde o transportati, nu trebuie sa va faceti griji, echipa noastra va face asta pentru dumneavoastra.

Oferim servicii de transport mobila si in cazul evacuarilor. Detim autoutilitare pregatite oricand de drum, la orice ora si in orice zona. Transport mobila veche in Romania, avand o echipa in fiecare judet. Scapati acum de grija mobilei vechi si apelati cu incredere la serviciile noastre.

Transport moloz

Transport moloz

Tocmai ati terminat de renovat sau construit casa si nu stiti cum sa va debarasati de deseurile ramase? Z&Z Import - Export va ofera o gama larga de autoutilitare ce va stau la dispozitie indiferent de ora sau zona.

Transport moloz indiferent de cantitate sau sector. (transport moloz sector 1, transport moloz sector 2, transport moloz sector 3, transport moloz sector 4, transport moloz sector 5, transport moloz sector 6).

Transport moloz din reamenajari, apartamente, sedii de firme la preturi negociabile, oferind totodata sercivii complete si profesioniste. Transport moloz in regim de urgenta nu numai in Bucuresti ci in toata tara.

Indiferent de judetul in care va aflati, este suficient sa ne contactati iar noi va vom oferi servicii de cea mai buna calitate. Echipa noastra se va ocupa de evacuarea sacilor de moloz din locuinta in timp util. Transport moloz din apartament, casa, garsoniera. 

 Transport moloz ieftin in Bucuresti rezultat din demolari sau amenajari oferind o echipa care va va incarca sacii in camion si ii va livra in timp util. Debarasare moloz fara griji, Z&Z Import - Export avand contracte cu gropile de gunoi. 

 De acum inainte nu va trebui sa va mai faceti griji in privinta deseurilor sau a materialelor nedorite din casa dumneavoastra. Contactati-ne, iar noi ne vom ocupa de tot de inseamna transport moloz sau debarasare deseuri.

Avantajele mutarii

Mutatul poate fi si o experienta placuta

Atunci cand vine vorba de stransul si transportul obiectelor, a mobilei sau chiar a materialelor de constructie, Z&Z Import - Export va economiseste timp si rabdare. Noi stim ca mutatul poate fi obositor si stresant si de aceea suntem acolo cand aveti nevoie de noi, indiferent de judetul in care va aflati. Avem echipe specializate in trasport in toata tara care va stau la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie sa mutati sau sa transportati ceva.

 

Z&Z Import - Export detine masini precum dube, camioane, tiruri pentru a transporta in cele mai bune conditii. Stim ca atunci cand vine vorba de mutatul mobilei, se pune problema dezasamblarii si asamblarii ei. Acest lucru poate fi unul placut daca apelati la o companie specializata care sa va ajute si sa va scape de problema aceasta. Echipele noastre dezasambleaza si monteaza mobila in timp util.

TRANSPORT MOBILA, TRANSPORT MARFA

Transport marfa cu Z&Z Import Export

Transport marfa cu Z&Z Import Export Transportul marfurilor, indiferent ca este vorba de obiecte mici (televizor, cuptor, un sac de haine) sau de obiecte mari (frigider, pian, sifonier) il facem...

Cum alegi compania de transport

In industria transporturilor de cele mai multe ori clientii sunt pacaliti de catre transportatorii care nu elibereaza facturi fiscale si dorim sa tragem un semnal de alarma asupra acestui fapt....

Transport Romania

Transport marfa, transport mobila, transport textile, transport materiale de constructii si transport deseuri in Romania Oferim servicii de transport la nivel national, cu echipe specializate, indiferent de localitatea in care...

Transport in Romania

Transport in Romania

Transportam mobila, marfa, textile materiale de cosntructii sau realizam mutari (relocari) de firme la nivel national. Indiferent de localitatea in care va aflati, noi va punem la dispozitie o echipa...

Ce este transportul

Transportul inseamna deplasarea dintr-un punct A, intr-un punct B a unor persoane, bunuri, semnale sau informatii si este o activitate ce a aparut in acelasi timp cu omul. Dorinta oamenilor...

Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov va fi inchis temporar

Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov va fi inchis in perioada 07-08.06.2014 Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov, DN1E, va fi inchis, sambata si duminica, cu ocazia desfasurarii Marelui Premiu...

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti In Bucuresti, serviciul de transport mobila a cunoscut o crestere semnificativa, deoarece tot mai multi clienti apeleaza la companiile de transport mobila specializate. Ce avantaje ai daca...

Transport marfa paletizat

Transport marfa paletizat ( transport marfa pe paleti ) Oferim serviciul de transport al marfurilor in regim paletizat, oferind paletii nostrii sau folosind paletii clientului. In cazul in care clientul...

Vrei sa te muti?

Vrei sa te muti intr-un spatiu nou si nu are cine sa te ajute sa cari mobila? TRANSPORT MOBILA ORIUNDE, ORICAND! Noi suntem solutia ta! Te ajutam sa ambalezi, o...

Mutari mobila si bagaje

Mutari mobila si bagaje cu echipe specializate! Indiferent de localitatea in care doriti sa va mutati, noi va suntem alaturi cu echipe si masini specializate in mutari de mobila. Oferim...