• transport materiale de constructii, moloz
  • transport intern si international
  • transport marfuri national si international
  • transport cu masini noi
Previous Next

Transport Romania

Transport marfa, transport mobila, transport textile, transport materiale de constructii si transport deseuri in Romania

Oferim servicii de transport la nivel national, cu echipe specializate, indiferent de localitatea in care doriti sa se efectueze transportul.

Pentru noi a transporta nu reprezinta doar serviciul de a conduce dintr-un punct A intr-un punct B, ci si impachetarea, manipularea pana la masina, incarcarea, descarcarea, manipularea pana unde doreste clientul sa aibe marfa (la un etaj dintr-un bloc, intr-un depozit, etc.) si apoi descarcarea.

Oferim servicii complete de transport marfa la nivel national

Avem un parc auto format din dube, camioane si tiruri complet echipate pentru a va oferi cele mai bune conditii de transport intr-un timp cat mai scurt.

Interesul nostru ca si transportatori este de a realiza transporturile cat mai sigur si mai eficient pentru a avea posibilitatea de a realiza cat mai multe transporturi cu aceeasi masina si totodata sa avem clienti multumiti care sa ne recomande si altora.

TRANSPORTAM ORICE, ORICAND, ORIUNDE

Indiferent de marfa pe care doresti sa o transporti noi iti stam la dispozitie NON-STOP si avem masini si echipe disponibile, gata sa te serveasca.