• transport marfuri national si international
  • transport materiale de constructii, moloz
  • transport intern si international
  • transport cu masini noi
Previous Next

Vrei sa te muti?

Vrei sa te muti intr-un spatiu nou si nu are cine sa te ajute sa cari mobila?

TRANSPORT MOBILA ORIUNDE, ORICAND!

Noi suntem solutia ta!

Te ajutam sa ambalezi, o transportam si te ajutam si la despachetat!

Indiferent de localitatea in care vrei sa te muti, noi iti suntem alaturi cu echipe specializate in mutat si cu masini dotate corespunzator!

Detinem un parc auto nou, format din dube, camioane si tiruri, complet echipate pentru a va putea asigura orice tip de transort.

La Z&Z Import - Export puteti beneficia si de o echipa de tamplari care va poate ajuta sa demontati mobila si sa o remontati in noul spatiu sau daca ati cumparat o mobila noua, va poate ajuta sa o montati.

Nu trebuie sa muti mobila singur!

In cele mai multe cazuri mobila este grea, voluminoasa si greu de mutat de unul singur.

Apeleaza la Z&Z Import - Export si o echipa de profesionisti te poate ajuta sa iti muti mobila, chiar daca vrei sa o muti dintr-o camera in alta, iar daca aceasta nu se potriveste in noul spatiu, un tamplar te poate ajuta sa faci ajustarile necesare.

Cum mutam mobila?

Toata mobila pe care o mutam, mai intai o inventariem, o ambalam in cutii seciale pe care apoi le etichetam si apoi facem un proces verbal de predare-primire ce va fi semnat de dumneavoasrta.

Transportul de mobila este asigurat, iar in autovehicul sta ancorata in chingi ca sa nu se rastoarne sau sa se miste, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca aceasta nu este transportata in mod corespunzator!

In momentul in care mobila a ajuns la destinatie, aceasta este transportata de noi la orice etaj doriti dumneavoastra, despachetata si apoi se face din nou inventarierea pentru a va asigura ca toata mobila a fost transportata la noua locatie.

TRANSPORT MOBILA NON-STOP!

Lucrezi pana seara tarziu si nu are cine sa te ajute sa te muti?

Z&Z Import Export este solutia, deoarece indiferent de ora sau zi, ne poti suna pentru a te ajuta sa te muti.